Posao iz SNOVA: Lego građevinac!

Izvor: Mondo, 15.Mar.2018, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posao iz SNOVA: Lego "građevinac"!

Ako ste pasionirani ljubitelj Lego kockica i figurica, a spretni ste, pogledajte kakav posao nudi ova danska kompanija. Plata? ODLIČNA!

Jedna od omiljenih dečijih igračaka (i ne samo dečijih) je Lego. Bilo kockice, bilo figurice, proizvodi ove kompanije zastupljeni su u mnogim domovima širom sveta.

Roditelji nisu baš ludi za Legom. Jer, ili su se plašili da ćete progutati neki deo i zadaviti se ili bi jaukali od bola kada bi bosonogi nagazili na neku stvarčicu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Najbolja stvar u vezi sa Legom jeste da podstiče maštu, čine vas "graditeljima", "tvorcima"... A i ako vam se ne dopadne, porušite za tili čas.

I dok vremenom pokušavamo da uđemo u svet odraslih i da "poteramo" tu našu dečiju stranu (mada, zašto?), uvek se obradujemo kada uđemo u Lego svet. A dobra strana je i što ova kompanija ne da da odrastemo.

Naime, LEGO je otvorio konkurs za "glavnog arhitektu" (Master Model Builder) sa godišnjom platom od 30.000 evra. Mesto na kojem biste radili je u Birmingemu, u razvojnom centru LEGO.

Između ostalog, traži se da volite Lego kockice, da u sebi imate "magiju" kreiranja, da imate sposbnost da nekoga usrećite svojim kreacijama, da imate iskustva u pravljenju...

Konkurs je otvoren do 22. marta, a već je poslato više od 5.000 prijava!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.