Na korak do prakse u internacionalnoj kompaniji

Izvor: Mondo, 29.Mar.2018, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na korak do prakse u internacionalnoj kompaniji

Da li ste spremni da ovog leta napravite radikalan zaokret i konačno uplovite stvaran svet poslovnih ljudi? Prijavite se još danas za Coke Summership, jedinstveni program prakse koji, u odnosu na ostale, spaja teoriju i praktično znanje.

Studenti treće i četvrte godine, apsolventi, diplomci, polaznici master studija i svi oni koji su u prethodne dve godine diplomirali, imaće priliku da od starijih i iskusnih kolega iz kompanije nauče sve o poslovnoj komunikaciji, efikasnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << upravljanju vremenom, prezentovanju, upravljanju projektima, ali i da "osete" način na koji funkcioniše jedna kompanija.

Praktikanti koji budu izabrani uneće svežu energiju u kompaniju, a na nedeljnom nivou, imaće priliku da stiču iskustvo kroz četiri dana rada na konkretnom projektu sa mentorom, kao i jedan dan interaktivnih predavanja u kojima su predavači top menadžeri kompanije, ali i stručnjaci iz poslovnih organizacija sa kojima kompanija sarađuje.

O tome koliko Coke Summership program prakse znači studentima, najbolje svedoče reči Marije Jovanović, bivše polaznice programa:

"Tokom šest nedelja na Coke Summership-u bila sam deo Marketing tima i to je bilo odlično iskustvo gde sam se prvi put susrela sa pravim biznis projektom. Nakon Summership-a, dobila sam posao u HR-u, deo sam sjajnog tima koji mi pomaže da svaki dan naucim nesto novo i usavrsavam sebe. Svi mladi ljudi željni iskustva i znanja treba da iskoriste šansu i prijave se na Coke Summership program".

Foto: Promo/Coca cola Marija Jovanović

U programu je do sada učestvovalo više od 150 polaznika, a više od 50 njih je dobilo zaposlenje u kompaniji. Svi studenti koji završe program dobijaju potvrdu o završenoj praksi, a ulaze i u bazu za potencijalne zaposlene kompanije Coca-Cola HBC Srbija.

Svi zainteresovani studenti koji žele da povećaju svoje šanse za uspešan početak poslovne karijere, steknu dodatna znanja i provedu uzbudljivo leto radeći sa zaposlenima u kompaniji, mogu da se prijave do 9. aprila na sajtu www.cokesummership.com.

/promo/

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.