Coca-Cola HBC Srbija otvorila konkurs za menadžere

Izvor: Mondo, 24.Maj.2018, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Coca-Cola HBC Srbija otvorila konkurs za menadžere

Živimo u brzom i digitalnom vremenu, gde se i odluke i strategije donose brzo. Naravno, u tom okruženju bitno je da imamo odlične ljude na visokim pozicijama – mandžere!

Foto: Promo/Coca-Cola Srbija HBC

To su ljudi koji su sa svojim zaposlenima izgradili odnos poštovanja i poverenja, oni koji imaju visoko razvijene interpersonalne veštine i sposobnost rada na različitim nivoima.

Međutim, za poziciju i veštine menadžere, brzo su se „uvezale“ >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i neke zablude, poput sledećih:

Menadžer je uvek fokusiran

Istina je da menadžer zaista mora biti fokusiran, međutim, ukoliko njegov tim nije fokusiran i usmeren ka zajedničkom cilju, onda su šanse za uspeh minimalne. Dobar menadžer zna kako da motiviše zaposlene i „navede“ ih da zajedno krenu ka cilju

Menadžeri su rođeni kao lideri

Ima mnogo u tome ko je rođen sa ovakvim predispozicijama. Naravno, predispozicije ne moraju ništa značiti ukoliko se ovakva veština ne neguje i ne unapređuje.

Upravo ovo zna i kompanija Coca-Cola HBC Srbija, koja u želji da „proizvede“ najbolje menadžere već drugu godinu za redom, organizuje program koji ima za cilj da osnaži mlade, talentovane diplomce da započnu svoju karijeru, kao i da ih transformišu u sledeću generaciju lidera i menadžera.

U pitanju je RISE management trainee program, vodeći program kompanije Coca-Cola HBC Srbija, koji spaja jedinstvene kvalitete i veštine praktikanata, a sve u kombinaciji sa veštim i brzim okruženjem, mentorstvom vrhunskih lidera i međunarodnom zajednicom. RISE program predstavlja rad sa punim radnim vremenom i traje dve godine, gde se polaznici postepeno upoznaju sa radom u FMCG industriji i radom u kompaniji poput Coca-Cole HBC Srbija.

„Smatram da je RISE management trainee program odlična prilika za mlade koji imaju veliku želju da uče, rade i razvijaju se u korporativnom okruženju, uz veliku podršku kolega i mentora. Svoju karijeru započela sam u Coca-Cola Hellenic kompaniji, u odeljenju za kontrolu kvaliteta, gde trenutno osećam potpunu prednost dinamičnog i izazovnog poslovnog okruženja“, reči su Nade Pejović, polaznice RISE programa.

RISE management trainee namenjen je svim studentima četvrte godine, apsolventima, diplomcima, kao i polaznicima master studija akreditovanih Univerziteta u Srbiji. Konkurs za polaznike otvoren je u periodu od 24. aprila do 25. maja na https://riseprogram.rs/

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.