Agencija Versus - Sve vrste prevoda koje su potrebne Vašem biznisu

Izvor: Objava, 07.Sep.2022, 07:43

Agencija Versus - Sve vrste prevoda koje su potrebne Vašem biznisu

Agencija Versus prepoznatljiva je po kvalitetu i verodostojnosti svoga rada. Bilo da se radi o oblasti prava, finansija, medicine, građevine, marketinga ili nekog drugog segmenta rada, prava usluga i apsolutni kvalitet prevoda su zagarantovani. Kada je reč o prevodima koji su vezani za dobrobit vašeg biznisa i tu agencija Versus prednjači i nudi vam profesionalne prevode i sigurnu uslugu. Agencija okuplja prevodioce koji su stručni ne samo za prevode, već i za oblasti koje prevode, te se na taj način profesionalnost i posvećenost podižu na viši nivo.

 

Precizan i stručan prevod za proizvodnju i trgovinu

 

Stručan, adekvatan i precizan prevod je od suštinskog značaja za vaše profesionalno napredovanje. Prevode raznih tehničkih dokumentacija, deklaracija proizvoda kao i garancija može da vam obezbedi ova agencija, uz sigurnost da su prevodi tačni i precizni. Svi pravni i finansijski dokumenti, kao što su razne fakture, predračuni, protokoli ili ugovori su od velikog značaja za razvoj biznisa i trgovine, a njihovi prevodi važni su za sam proces ubrzanja i napredovanja biznisa.

O kvalitetu i radu ove agencije govori i činjenica da su mnogi klijenti poverili zadatak prevođenja baš agenciji Versus. Mogućnost prevođenja različite korporativne i tehničke dokumentacije, kao i deklaracija proizvoda, čini ovu agenciju brojem jedan u prevođenju.  Stoga, agencija Versus vam nudi profesionalne prevode, uz stručne prevodioce koji imaju višegodišnje iskustvo u toj oblasti.

 

Iskusni prevodioci pravnih tekstova

 

Velika prednost u radu agencije Versus jeste ta što iza nje stoji tim profesionalnih prevodilaca, koji svojim znanjem i veštinama uspešno prevode sve tekstove i dokumente. Samim tim, ova agencija je vaš najbolji izbor za prevod ovih specifičnih tekstova. Pravni jezik se razlikuje od ostalih time što ima poseban, odvojen fond reči i direktno zavisi od pravnog sistema jedne države. Pravni i administrativni dokumenti koje agencija Versus svakodnevno prevodi jesu razne presude, statuti, tužbe, dokazni materijali, parnični dokumenti i mnogi drugi.

Agencija Versus može da se pohvali velikim brojem kompanija koje su svoje poverenje udelili baš njoj. Agencija sa njima gaji odlične odnose i saradnja traje već godinama, a samo neke od njih su Bank of China, Knjaz Miloš, VTB Banka, JSP advokatska kancelarija, Delta Holding i mnogi drugi. Uspešan prevod sudskih presuda, izvoda iz matičnih knjiga, punomoćja i drugih tekstova, uslovili su veliko poverenje građana i firmi. Sa druge strane, sudski tumac za engleski jezik je lice koje nudi prevod i na engleskom jeziku.

 

Prevodi agencije Versus vodeći u domenu građevinarstva

 

Oblast građevinarstva i arhitekture je izuzetno specifična i predstavlja pravi izazov za prevodioce. Gotovo da ne postoji agencija u zemlji koja može da se pohvali velikim brojem prevodima u ovom domenu, kao što je to slučaj sa agencijom Versus. Najzapaženije uspehe i velike međunarodne saradnje je agencija ostvarila upravo kroz prevode ovakvih tekstova i dokumenata, što joj daje posebnu reputaciju i priznanje.

Prevodioci agencije Versus koji pristupaju ovim prevodilačkim projektima se najpre detaljno informišu o samoj specifičnosti zadatka i potrebnoj dokumentaciji. Ukoliko je potrebno, konsultuju se i sa građevinskim inženjerima i arhitektama kako bi prevod bio visokog kvaliteta.

Agencija Versus aktivno vrši prevode iz svih oblasti građevinarstva, kao što su niskogradnja, hidrogradnja i arhitektura. Dokumentacija koju najčešće prevode iz ove oblasti je izuzetno opširna, a samo neka od njih su investicioni ugovori, građevinske dozvole i rešenja, planovi parcela, projekti instalacija i mnoga druga.

 

Prevodi iz oblasti finansija i bankarstva

 

Pored svih navedenih oblasti za koje agencija Versus nudi svoje prevode, prevodi iz oblasti finansija i bankarstva su takođe visokog kvaliteta. Prevodioci koji se bave ovom oblasti su odlični poznavaoci finansija, bankarskih procedura kao i terminologije u oblasti investicionih fondova i osiguranja.

 U okviru ove delatnosti, prevodioci se bave prevodom brojnih finansijskih dokumenata, kao što su finansijski izveštaji, bilansi stanja i uspeha, izveštaji o bonitetu, statistički izveštaji i brojni drugi. Brojni klijenti samo govore o kvalitetu i efikasnosti rada ove agencije, a neki od njih su VTB banka (bivša Moskovska banka), Kineska banka, Knjaz Miloš, Delta Holding i mnogi drugi.

Agencija Versus poseduje izuzetnu stručnost u prevođenju i svojim radom i angažovanošću zadobija poverenje mnogobrojnih klijenata. Budući da agencija pruža različite vrste prevoda, pravi je izbor za sve one koji žele da napreduju u svom biznisu i imaju ambicije da se usavršavaju. Agencija Versus može biti vaš pravi saputnik u napredovanju i širenju biznisa, a sve prevode i lekture može da reši upravo ona, svojom brzinom i stručnošću.