Zbog poplava teška situacija u Krajini, najkritičnije u Bihaću, Bosanskoj Krupi i Novom ...

Izvor: Beta, 17.Maj.2023, 13:37

Zbog poplava teška situacija u Krajini, najkritičnije u Bihaću, Bosanskoj Krupi i Novom ...

Stanje u poplavljenim područjima na području Krajine u BiH se ne popravlja, a najteže je u Bihaću, Bosanskoj Krupi, Novom Gradu i Kostajnici, gde je proglašeno vanredno stanje.U Bihaću je poplavljeno tridesetak kuća, voda je probila nasipe, a, kako prenose mediji, meštani navode da još od 1988. godine nije bilo toliko loše kao što je sada.U Novom Gradu je poplavljeno oko četrdeset objekata, a voda je ušla i u nekoliko objekata u Kostajnici.Vodostaji Une i Sane i dalje rastu, a ugroženi su i stambeni objekti u Kozarskoj Dubici i Prijedoru.Zbog poplava su zatvoreni granični prelazi u Kostajnici i Kozarskoj Dubici prema Hrvatskoj.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

APOKALIPTIČNI PRIZORI Od kopna odsečeno 350 kuća, Bosanska Krupa se bori sa NEZAPAMĆENIM POPLAVAMA (VIDEO,FOTO)

Izvor: Blic, 17.Maj.2023

Vodostaj Krušnice i Une u Bosanskoj Krupi i dalje je u porastu, a voda je zaplavila oko 350 stambenih i pomoćnih objekata u ovom gradu u BiH.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.