Izvor: Blic, 21.Avg.2019, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog junskih POPLAVA neizvestan početak sezone u DK "Studentski grad"

Pre dva meseca betonske kocke su blokirale glavnu kanalizaciju u Bulevaru Zorana Đinđića što je prouzrokovalo poplave koje su zadesile Dom kulture "Studentski grad". Tom prilikom, u drugoj polovini juna uništeno je oko 1.000 knjiga, a još 50.000 je tada ostalo zarobljeno na elektronskim policama. Izlivanje fekalne kanalizacije sa vodom u visini 20 centimetara, oštetilo je i galeriju slika Doma kulture.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Neizvestan početak nove sezone DKSG-a

Izvor: SEEcult.org, 21.Avg.2019

Dom kulture Studentski grad (DKSG) u Beogradu prinuđen je da zbog posledica junskih poplava odloži do daljeg početak nove sezone, koji je bio planiran za 2. septembar. Zbog nedostatka novčanih sredstava za potpunu sanaciju posledica poplava, uprava će odabrati prioritete za rekonstrukciju i sređivanje...

Nastavak na SEEcult.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.