Zastrašujuće: 20 hiljada gromova za jednu noć na nebu Slovenije

Izvor: 24sata, 23.Okt.2014, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zastrašujuće: 20 hiljada gromova za jednu noć na nebu Slovenije

Nevreme koje je tokom noći udarilo svom snagom izazvalo je tokom noći zastrašujuću predstavu na nebu jer je za nekoliko sati nad Slovenijom zabeleženo 20 hiljada gromova, što je po rečima stručnjaka prava retkost za ovo godišnje doba, preneli su slovenački mediji.

Na Elektrotehničkom institutu "Milan Vidmar" su i sinoć budno pratili događanja na nebu. Nevreme koje je donelo ogromne količine kiše i poplave karakterisao je i veliki broj gromova.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << Na teritoriji Slovenije je za 10 časova zabeleženo približno 20 hiljada gromova. Takvu aktivnost nekada beležimo tokom letnjih meseci ali je za ovo godišnje doba prava retkost - rekli su stručnjaci ovog instituta.
Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

20 hiljada gromova za nekoliko sati

Izvor: BanjalukaLive.com, 23.Okt.2014

Nevrijeme koje je tokom noći udarilo svom snagom izazvalo je tokom noći zastrašujuću predstavu na nebu jer je za nekoliko sati nad Slovenijom zabilježeno 20 hiljada gromova, što je po riječima stručnjaka prava rijetkost za ovo godišnje doba, prenijeli su slovenački mediji. Na Elektrotehničkom...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.