Izvor: Nezavisne Novine, 11.Jul.2017, 20:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za poplavljene privredne subjekte 2.000.000 KM

BANJALUKA - Sredstva u iznosu od 2.000.000 KM sa područja grada odobrena su u skladu sa zaključkom Upravnog odbora Fonda solidarnosti za pomoć poplavljenim privrednim subjektima iz 2014. godine.

"Grad je dužan da UO Fonda dostavi spisak poplavljenih privrednih subjekata sa brojevima žiro-računa, jedinstvenim identifikacionim brojevima, te iznosima naknade štete", saopštili su iz Odjeljenja za privredu.

Dodali su da će na osnovu spiskova Fond vršiti isplate utvrđenih >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << iznosa.

"Pozivaju se svi poplavljeni privredni subjekti sa područja grada da putem elektronske pošte privredaŽbanjaluka.rs.ba dostave jedinstvene identifikacione brojeve registrovane u Poreskoj upravi, te brojeve aktivnih žiro-računa, u roku od sedam dana", rekli su u Odjeljenju.

Dodali su da ako ti brojevi nisu aktivni treba dostaviti matične brojeve vlasnika privrednog subjekta i broj aktivnog tekućeg računa vlasnika.

Sredinom maja 2014. BiH su zahvatile velike poplave nakon padavina koje su prevazišle rekord zadnjih 120 godina, od kako se vrše mjerenja.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.