ŽRTVE NEVREMENA: Tri osobe stradale u bujicama koje je izazvala kiša

Izvor: Press, 07.Avg.2014, 20:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽRTVE NEVREMENA: Tri osobe stradale u bujicama koje je izazvala kiša

Portparolka Centra javne bezbednosti Banjaluka Marija Markanović izjavila je da je policiji prijavljeno da je tridesetsedmogodišnjak iz Barakovca otišao iz porodične kuće 5. avgusta oko 21.00 čas sa četrdesetdvogodišnjom ženskom osobom u nepoznatom pravcu. Uviđaj je u toku, kao i utvrdjivanje okolnosti pod kojim je nastupila smrt pronađenog lica.
Za sada se pretpostavlja da je automobil u kojem su bili zahvatila voda tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << poplava i odnela ih u nabujali potok.

 
Policija traga i za mladićem koji je nestao pre dva dana u banjalučkom naselju Starčevica. Automobil kojim je upravljao pronađen je prazan i odnet bujicom sa kolovoza, objavili su banjalički mediji.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.