Vulin sa ambasadorom Japana

Izvor: RTS, 11.Jul.2014, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin sa ambasadorom Japana

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin sastao se sa ambasadorom Japana u Srbiji Masafumijem Kurokijem s kojim je razgovarao o nedavnim poplavama, ali i reformama zakona o radu i penzijskom sistemu.

Kako se navodi u saopštenju resornog ministarstva, ambasada Japana će razmotriti mogućnosti podrške sanacije javnih objekata u nadležnosti Ministarstva, prenosi Tanjug. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<

Predstavnici japanske ambasade su se prvi odazvali pozivu ministra Vulina, koji je ambasadama u Srbiji uputio pismo u vezi sa pomoći Srbiji zbog nedavnih poplava.

Japanski ambasador je podržao reformu zakona o radu, dodaje se u saopštenju, ističući da je ta reforma jedan od elemenata koji doprinosi stvaranju povoljne poslovne klime i privlačenju stranih investicija.

Ambasador Kuroki je na sastanku, na kojem je bilo reči i o reformi penzionog sistema, najavio i dolazak važne privredne misije Japana na jesen.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Vulin sa ambasadorom Japana

Izvor: RTS, 12.Jul.2014, 15:29

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin sastao se sa ambasadorom Japana u Srbiji Masafumijem Kurokijem s kojim je razgovarao o nedavnim poplavama, ali i reformama zakona o radu i penzijskom sistemu...Kako se navodi u saopštenju resornog ministarstva, ambasada Japana...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.