Vučić zahvalio Marizi na pomoći za obnovu poplavljenih

Izvor: Studio B, 14.Maj.2015, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić zahvalio Marizi na pomoći za obnovu poplavljenih

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić primio je danas najpoznatiju portugalsku fado umetnicu Marizu, kojoj je zahvalio na velikom doprinosu koji je pružila u prikupljanju donacija za obnovu područja oštećenih u poplavama.

Mariza boravi u Beogradu povodom večerašnjeg humanitarnog koncerta "Balkanopolis i prijatelji" u Kombank Areni, čiji će prihod biti uplaćen za obnovu poplavljenih područja, navodi se u >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << saopštenju vladine Kancelarije za saradnju sa medijima.

"Vaša uloga je velika. Hvala vam što ste održali obećanje i što ćete večeras nastupati pred beogradskom publikom. To će mnogo značiti, kako za obnovu, tako i za promociju naše zemlje", istakao je Vučić.

Fado diva Mariza čestitala je srpskom premijeru na uspešnoj obnovi zemlje i istakla da je, videvši Obrenovac posle poplava prošle godine, pomislila da je to noćna mora koja se nikada neće završiti, navodi se u saopštenju.

Ona će večeras, kako je i obećala premijeru Vučiću tokom prethodnog susreta, održati humanitarni koncert sa bendom "Balkanopolis i prijatelji" u beogradskoj Areni.

Prihod od koncerta biće uplaćen u fond za obnovu zemlje.

Učesnici koncerta, muzičari svetske klase u svojim žanrovima, pozvali su domaću publiku da ih podrži u plemenitoj akciji.

Uz Slobodana Trkulju i jedinstveni muzički sastav „Balkanopolis" nastupiće kao specijalni gosti i najpoznatija portugalska fado diva Mariza, soul i džez pevačica Oleta Adams, mlada arapska zvezda Majsa Kara i kompozitor i pevač iz Senegala Baba Mal.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Koncert „Balkanopolis i prijatelji" u Kombank areni

Izvor: Studio B, 15.Maj.2015, 08:27

Večerašnjim koncertom „Balkanopolis i prijatelji" u Kombank areni biće obeležena godišnjica velike solidarnosti iskazane tokom prošlogodišnjih majskih poplava. ..Učesnici koncerta, muzičari svetske klase u svojim žanrovima, pozvali su domaću publiku da ih podrži u plemenitoj akciji. Uz...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.