Vučić ponudio pomoć Milanoviću u borbi protiv poplava

Izvor: RTS, 16.Okt.2015, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić ponudio pomoć Milanoviću u borbi protiv poplava

Premijer Srbije Aleksandar Vučić uputio je pismo premijeru Hrvatske Zoranu Milanoviću s porukom da je Vlada Srbije spremna da pruži pomoć Hrvatskoj koja se suočava sa razornim poplavama.
"Sa velikim žaljenjem smo primili vest o razarajućim poplavama koje su načinile veliku materijalnu štetu u Karlovcu, Zagrebu, Kostajnici, Dalmaciji >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i drugim delovima Hrvatske", naveo je Vučić u pismu, prenosi Tanjug.
"Svesni teškoća sa kojima se zbog ove prirodne katastrofe suočavate, Vlada Srbije je spremna, ukoliko to smatrate potrebnim, da pomogne Hrvatskoj uz pomoć specijalnih timova obučenih za delovanje u vanrednim situacijama i pruži materijalnu pomoć u obnovi poplavama uništenih područja", napisao je Vučić.
Vučić je u ime Vlade Srbije i u svoje ime uputio izraze iskrenog saosećanja sa svima koji su pogođeni tim poplavama, saopštila je Kancelarija Vlade Srbije za saradnju s medijima.
Hrvatska se ponovo bori sa vodenom stihijom koja za sada najviše ugrožava Karlovac, u čijim je prigradskim naseljima pod vodom više od 400 kuća, a u opasnosti je i sam centar grada.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić ponudio pomoć Milanoviću

Izvor: Mondo, 16.Okt.2015

Premijer Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas pismo premijeru Hrvatske Zoranu Milanoviću s porukom da je vlada Srbije spremna da pruži pomoć Hrvatskoj koja se suočava sa razornim poplavama...Foto: Tanjug, Zoran Žestić premijer Srbije Aleksandar Vučić.."Sa velikim žaljenjem smo primili vest...

Nastavak na Mondo...

Vučić ponudio pomoć Milanoviću u borbi protiv poplava

Izvor: Prva.rs, 16.Okt.2015

"Sa velikim žaljenjem smo primili vest o razarajućim poplavama koje su načinile veliku materijalnu štetu u Karlovcu, Zagrebu, Kostajnici, Dalmaciji i drugim delovima Hrvatske", naveo je Vučić u pismu.. "Svesni teškoća sa kojima se zbog ove prirodne katastrofe suočavate, Vlada Srbije je spremna,...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.