Voda na Paliluli ispravna za piće

Izvor: RTS, 16.Jul.2019, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voda na Paliluli ispravna za piće

Voda iz mreže centralnog gradskog vodovoda može se koristiti bez ograničenja na čitavom području Palilule, izjavio je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.
Nakon saniranja posledica poplava koje su zahvatile naselja Borča, Ovča, Krnjača, Kotež i Padinska Skela i dobijenih informacija o završenom postupku asanacije terena, urađeno >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je vanredno laboratorijsko ispitivanje vode i sproveden pooštren epidemiološki i sanitarno-higijenski nadzor, saopštio je Goran Vesić.
"Na osnovu svih dobijenih rezultata i prikupljenih podataka, Gradski zavod za javno zdravlje doneo je mišljenje da se voda iz mreže vodovoda na području Palilule može koristiti bez ograničenja za piće, pripremu hrane i ostale sanitarno-higijenske potrebe", naveo je Vesić, prenosi Beoinfo.
Dodao je da će stručne službe Gradskog zavoda za javno zdravlje nastaviti sa vanrednim, pooštrenim epidemiološkim i sanitarno-higijenskim nadzorom na ugroženom području.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Vesić: Voda u svim naseljima na Paliluli je za piće

Izvor: Blic, 16.Jul.2019

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić izjavio je danas da se voda iz mreže centralnog gradskog vodovoda može koristiti bez ograničenja na čitavom području Palilule.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.