Više od 241 milion dinara pomoći građanima pogođenim poplavama

Izvor: RTS, 22.Jan.2020, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Više od 241 milion dinara pomoći građanima pogođenim poplavama

Građanima čiji su stambeni objekti porušeni ili oštećeni u junskim poplavama 2019. isplaćeno je ukupno 241.670.000 dinara.
Građanima je novčana državna pomoć prosleđena  na osnovu rešenja lokalnih samouprava, navodi se na sajtu Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima.

Do 10. januara ove godine prosleđeno je ukupno 1.310 rešenja za isplatu novčane pomoći građanima pogođenim >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u poplavama.
Novac se građanima isplaćuje na osnovu Državnog programa pomoći i obnove oštećenih porodičnih stambenih objekata u svojini građana usled dejstva poplava i grada u junu 2019. godine, kao i Državnog programa pomoći i obnove porušenih porodičnih stambenih objekata u svojini građana usled dejstva poplava i grada u junu 2019. godine.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.