Večeras slaba kiša, smanjena vidljivost

Izvor: RTS, 11.Mar.2016, 20:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Večeras slaba kiša, smanjena vidljivost

Povremeno slaba kiša i večeras uslovljava mestimično mokre kolovoze u većini krajeva Srbije, saopštio je Auto-moto savez Srbije.
AMSS upozorava vozače na smanjenu vidljivost tokom noći zbog moguće magle i sumaglice, ali i na odrone koji su učestali pored Ibra, od Kraljeva ka Novom Pazaru, kroz ovčarsko-kablarsku, grdeličku, sićevačku i drensku klisuru.
Saobraćaj se na držžavnim putevima >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << I i II reda u poplavljenim područjima centralne i zapadne Srbije odvija bez zastoja, ali na pojedinim deonicama, usporeno.
Vozačima se savetuje puna opreznost za volanom na svim putevima u Srbiji, a posebno na području Užžica, Lučana, Čačka, Kraljeva i Novog Pazara.
U subotu se očekuje umereno oblačno i u većini mesta suvo, samo će ponegde biti slabe kratkotrajne kišše.
Uveče u južžnim, tokom noći u centralnim i istočnim krajevima novo naoblačenje sa kiššom, na planinama sa snegom.
Zbog veće količine odrona zemlje i kamena zatvoren je držžavni put II A reda broj 180 Čačak-Zeoke-Guča. Alternativni put je Čačak-Grab-Rogača Guča.
Zbog ispumpavanja vode saobraćaj je obustavljen za sve kategorije vozila na putu koji od Lučana vodi ka Kratovskoj steni.
Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AMSS: Saobraćaj u poplavljenim područjima bez zastoja

Izvor: Blic, 11.Mar.2016

Automotosavez Srbije saopštio je danas da se saobraćaj na državnim putevima I i II reda u poplavljenim područjima centralne i zapadne Srbije odvija bez zastoja, ali na pojedinim deonicama, usporeno..."Vozačima savetujemo punu opreznost za volanom na svim putevima u Srbiji, a posebno na području...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.