VUČIĆ U BORČI: Za godinu i po dana će biti izgrađena kanalizacija, pomoći ćemo svima koji su pretrpeli ozbiljniju štetu!

Izvor: RTV Pink, 24.Jun.2019, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VUČIĆ U BORČI: Za godinu i po dana će biti izgrađena kanalizacija, pomoći ćemo svima koji su pretrpeli ozbiljniju štetu!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić tokom popodneva posetio građane beogradskog naselja Borča, koje je poplavljeno usled obilnih padavina u Beogradu. Vučić je rekao da će Borča, Ovča, Kotež i Krnjača posle 70 godina dobiti kanalizaciju, ali i da će država, iako nema obavezu, pomoći građanima koji su pretrpeli ozbiljniju štetu.

Nastavak na RTV Pink...






Povezane vesti

UŽIVO NA TV PINK I PINK.RS VUČIĆ U KOTEŽU: Prvi put imamo pare za izgradnju kanalizicije, zahvaljujući teškim merama

Izvor: RTV Pink, 24.Jun.2019

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić tokom popodneva posetio građane beogradskih naselja Borča i Kotež, koje je poplavljeno usled obilnih padavina u Beogradu. Vučić je rekao da će Borča, Ovča, Kotež i Krnjača posle 70 godina dobiti kanalizaciju, ali i da će država, iako nema obavezu, pomoći...

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV Pink. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV Pink. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.