Izvor: Blic, 04.Avg.2023, 13:04

(VIDEO) ZASTRAŠUJUĆA PROJEKCIJA Pogledajte kako se olujni oblaci kreću ka Srbiji i kada počinje haos: U Sloveniji apokalipsa, sada je Hrvatska na udaru, a onda i mi

Snažena oluja pravi haos u Sloveniji, prema poslednjim izveštajima jedna osoba je preminula od posledica nevremena, nadležni su upalili najviši stepen upozorenja, čak su se i sirene oglasile u pojedinim delovima zemlje zbog opasnosti od poplava.
Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U SLOVENIJI JE APOKALIPSA, DA LI ĆE OLUJA ISTOM JAČINOM UDARITI I SRBIJU? Naš meteorolog odgovara i - ne piše nam se dobro: "Negde će pasti kiše koliko padne za ceo mesec"

Izvor: Blic, 04.Avg.2023

Snažna oluja pogodila je Sloveniju, tri osobe su preminule od posledice nevremena, u pojedinim delovima te zemlje čak su se oglasile i sirene koje su upozorila ne obilne kiše i poplave.. Iz Slovenije nam tokom celog dana stižu apokaliptične scene koje je oluja ostavila za sobom i potresne fotografije...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.