Izvor: Blic, 21.Okt.2023, 18:07

VETAR NOSIO KROVOVE I ČUPAO STABLA! Crveni alarm u tri regije u Hrvatskoj: Jako nevreme zahvatilo ostrvo Brač, u Dalmaciji potop (FOTO/VIDEO)

Uprava civilne zaštite objavila je novo upozorenje zbog nevremena koje se danas očekuje u Hrvatskoj. Prognostičari DHMZ-a izdali su crveno upozorenje na grmljavinu na području Splita i Knina (narednih nekoliko sati) i Dubrovnika zbog obilnih pljuskova praćenih grmljavinom i velike verovatnoće urbanih i bujičnih poplava, lokalno mogući grad.
Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"JEDAN OD NAJJAČIH NALETA KOJE SAM DOŽIVEO" Video snimak dolaska nevremena na ostrvo Brač, orkanski vetar lomio sve pred sobom (VIDEO)

Izvor: Blic, 21.Okt.2023

Prolazak frontalnog sistema u popodnevnim satima doneo je mestimično jače grmljavine u srednjoj i južnoj Dalmaciji. Najgore je bilo na području Brača i u pravcu Pelješca, piše Dalmacija Danas.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.