VELIKO NEVREME TUTNJI KA SRBIJI?! Nadolaze crni oblaci, region POPLAVLJEN (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Avg.2017, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIKO NEVREME TUTNJI KA SRBIJI?! Nadolaze crni oblaci, region POPLAVLJEN (VIDEO)

Sa zapada stiže jako nevreme

Pad temperature koji je prognoziran za naredne dane stigao je prvo u Hrvatsku, gde je danas popodne pala jaka kiša, praćena grmljavinom.

Međutim, ovo zahlađenje trebalo bi tek za kratko da osveži grad, jer se već od utorka opet očekuju temperature do 30 stepeni Celzijusa.

Nešto posle 16 sati zatvorilo se nebo nad Zagrebom. Počela je da pada jaka kiša praćena grmljavinom. Zbog velike količine oborina, neke su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ulice, poplavile, a naročito nadvožnjaci.

U nekim delovima grada pada i jaka kiša.

U ponedeljak pre podne na severu i zapadu naoblačenje koje će se do kraja dana i tokom noći proširiti na celu zemlju uslovljavajući pad temperature, mestimično kišu ili pljuskove sa grmljavinom.

U utorak svežije, promenljivo oblačno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom češćim u zapadnim i južnim predelima.

Pogledajte video nevremena u Zagrebu:
Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

LOŠE VESTI ZA VOZAČE: Ako ne poštujete OVA PRAVILA, od 1. septembra ćete plaćati kazne i do 120.000 dinara

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Avg.2017

Počinje sankcionisanje..U Srbiji če u petak, 1. septembra početi da se kažnjavaju vozači koji prekorače srednju brzinu na auto-putu iznad dozvoljenih 120 kilometara na sat, a njima će biti pisane kazne koje, inače, važe za prekoračenje brzine...VELIKO NEVREME TUTNJI KA SRBIJI?! Nadolaze...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.