Izvor: Nezavisne Novine, 24.Jul.2014, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uručena 41 platna kartica u Derventi

DERVENTA - Ministar za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Republike Srpske Srebrenka Golić uručila je danas prve platne kartice Fonda solidarnosti za obnovu Srpske Dervenćanima na čijoj imovini je pričinjena šteta od majskih poplava veća od 5.000 KM.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kovačević sutra u Novom Gradu dijeli platne kartice

Izvor: Capital.ba, 24.Jul.2014

BANJALUKA, Ministar industrije, energetike i rudarstva Republike Srpske Željko Kovačević sutra će u Novom Gradu dijeliti platne kartice Fonda solidarnosti za obnovu Srpske stanovništvu čija je imovina stradala u poplavama. ..

Nastavak na Capital.ba...

Opština Derventa uradila mnogo na odbrani od poplava

Izvor: Capital.ba, 24.Jul.2014

DERVENTA, Ministar za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Republike Srpske Srebrenka Golić izjavila je danas da je načelnik opštine Derventa Milorad Simić sa saradnicima od 2010. godine do danas izgradio ..

Nastavak na Capital.ba...

U Semberiji podijeljeno 2.100 platnih kartica

Izvor: Capital.ba, 25.Jul.2014, 16:19

BIJELJINA, Podjela platnih kartica sa 5.000 KM pomoći iz Fonda solidarnosti za obnovu Republike Srpske danas je u Bijeljini nastavljena za oko 500 domaćinstava koja su pretrpjela štetu od poplava, ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.