UŽIVO Potop u Srbiji: Opasnost od ugrožavanja života; Pokrenuta klizišta; Evakuisane bebe FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 17.Jun.2023, 08:07

UŽIVO Potop u Srbiji: "Opasnost od ugrožavanja života"; Pokrenuta klizišta; Evakuisane bebe FOTO/VIDEO

Obilnije padavine danas se očekuju na istoku i jugoistoku Srbije, gde će pasti od 20 do 30 milimetara, lokalno i više, saopštio je RHMZ.

U ostalim krajevima očekuje se slabljenje, a posle podne i uveče prestanak kiše, navodi Republički hidro-meteorološki zavod

Na istoku i jugoistoku padavine će prestati u nedelju do sredine dana.

Sve o situaciji u Srbiji iz minuta u minut možete pratiti na našem LIVE BLOGU

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ČEKA NAS KATASTROFALNI SCENARIO! Hitno upozorenje RHMZ - na snazi žuti meteoalarm: "Vreme može biti opasno, ne radite ovo"

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2023

Vremenske pojave koje su prognozirane nisu neuobičajene, ali je potreban oprez ako planirate aktivnosti koje su izložene meteorološkom riziku...Republički hidrometeorološki zavod izdao je novo upozorenje. Obilnije padavine danas se očekuju na istoku i jugoistoku Srbije (od 20 do 30 mm, lokalno...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.