Ukinuta vanredna situacija u Prijedoru

Izvor: B92, 16.Maj.2019, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukinuta vanredna situacija u Prijedoru

Prijedor -- Štab za vanredne situacije grada Prijedora ukinuo je večeras vanredne mere odbrane od poplava, javlja Srna, prenosi Klix.ba.

Vodostaj Sane iznosi 385 centimetara, što je znatno ispod kote redovne i vanredne odbrane od poplava.

Gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković rekao je da se voda povlači ka svim vodotocima na području grada, te da se zadržala u depresijama iz kojih je vatrogasci ispumpavaju.

"Počela je sanacija i asanacija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << terena. U ponedeljak počinje ispumpavanje bunara napunjenih plavnom vodom i pozivam domaćine kojima je to potrebno da se jave vatrogascima na broj telefona 123", rekao je Đaković novinarima u Prijedoru nakon sednice Štaba.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.