UVEDENO VANREDNO STANJE U 12 OPŠTINA ZBOG POPLAVA! Oglasila se premijerka Brnabić

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2020, 16:24

UVEDENO VANREDNO STANJE U 12 OPŠTINA ZBOG POPLAVA! Oglasila se premijerka Brnabić

Premijerka će danas posetiti Kosjerić i Osečinu

U 12 lokalnih samouprava u Srbiji uvedena je vanredna situacija zbog izlivanja reka usled obilnih padavina, izjavila je premijerka Ana Brnabić i navela da će vlada učiniti sve da što brze sanira posledice poplava i pomogne ljudima.

Brnanbić je, posle sednice Štaba za vanredne situacije, rekla da je problem nastao, jer je u prethodnih 48 sati bilo ekstremnih padavina, i do 210 llitara po kvadratnom metru. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Sve nadležne službe reagovale su na vreme. i ''Srbijavode'' i ''Vode Vojvodine'' bile su u kontkatu sa RHMZ-om, postavljeni su bedemi, što je sprečilo štetu, kakva je mogla da nastane - rekla je Brnabić novinarima.

Dodala je da će danas posetiti Kosjerić i Osečinu, dve opštine u kojima je proglašena vanredna situacija.
Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.