UB: ČIŠĆENJE SEOSKIH BUNARA

Izvor: Kurir, 12.Jul.2010, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UB: ČIŠĆENJE SEOSKIH BUNARA

VALJEVO - U 11 sela opštine Ub ekipe Zavoda za javno zdravlje iz Valjeva i Javnog komunalnog preduzeća "Đunis" iz Uba počele su čišćenje i dezinfekciju 1.100 seoskih bunara.

Bunari su zagađeni tokom nezapamćenih poplava koje su zadesile teritoriju opštine Ub pre petnaestak dana. Akcija će trajati mesec dana i bunari će biti potpuno sanirani. Potrebna sredstva od tri miliona dinara obezbeđena su iz budžeta opštine Ub, rekao je Branislav Sarić, načelnik Štaba >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << za borbu protiv elementarnih nepogoda Skupštine opštine Ub.

Domaćinstva čiji su bunari zagađeni vodom za piće se snabdevaju iz cisterni, koje su nakon poplava obezbedili Vojska Srbije, Crveni krst i drugi, a sada se svakodnevno isporučuje čak 80 tona vode za piće.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.