Izvor: N1 televizija, 01.Sep.2017, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U poplavljenom domu u Teksasu, seo za klavir i svirao

Muzičar i pisac Arik Harding vratio se u svoju kuću u Frendsvudu u Teksasu kako bi, posle oluje, pokupio nekoliko igračka za svoju decu, smeštenu u susedstvu. Njegova kuća, poput brojnih drugih u oblasti koju je pogodio uragan, potpuno je potopljena, ali kada je primetio da njegov klavir nije potpuno pod vodom, počeo je da svira.

A post shared by Aric Harding (@aricharding) on Aug 29, 2017 at 1:37pm PDT

Snimak koji je napravio prijatelj s kojim je obišao kuću, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << taj Teksašanin postavio je na Instagram.

„Mislim da se voda konačno malo povlači. Ono što smo imali kao grad više ne postoji. Nadam se da nam stiže nešto novo. Radujem se novoj lepoti u ovoj patnji“, poručio je Harding.
Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.