U formi za dobra dela

Izvor: Prva.rs, 01.Jul.2014, 23:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U formi za dobra dela

Radio S i Forma Ideale zajedno sa slušaocima ove nacionalne radio stanice mogu pomoći da deca ponovo dobiju prostor gde će se igrati i učiti sa svojim drugarima. "U formi za dobra dela" je kviz sa najlakšim pitanjima gde sa svakim tačnim odgovorom osvajate 100 evra za budžet za obnovu nameštaja u vrtićima koji su uništeni u poplavama. Jedan od vrtića koji je pretrpeo veliku štetu je i vrtić “Dečija radost” u Svilajncu. Iako je voda odnela mnogo toga, nisu digli ruke od ovog obdaništa. Zorica Đorđević direktorka vrtića opisala je trenutnu situaciju:
- Nivo vode je bio jako veliki i treba dosta vremena da se sve osuši. Ko god dođe da vidi vrtić ostane zatečen situacijom, neko u neverici kad vidi šta je voda za sobom ostavila, drugi u neverici kako smo uspeli da koliko toliko dovedemo u pristojan red, da bar radnici rade u higijenskim i sanitarnim uslovima.
Na pitanje šta im sve treba da bi ponovo proradio vrtić, direktorka je rekla:
- Apsolutno sve nam treba. I od materijala za krečenje, materijala za kanalizaciju, i za vodovodne instalacije, za električne instalacije, stolarski radovi, sanitarne instalacije, kompletna oprema za kuhinju, vešernicu, oprema za boravak dece...
Zato je akcija “U formi za dobra dela” idealna prilika da se slika koju smo zatekli u Svilajncu ali i u drugim mestima u Srbiji popravi. Od 30. juna se uključite i vi u kviz, zabavite se i vratite osmeh deci.

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Trstenik: Poplavljenim domaćinstvima pomaže „Forma Ideale“

Izvor: Blic, 02.Jul.2014, 20:21

Doniranjem nameštaja za 42 porodice u Grabovcu kod Trstenika, čije su kuće poplavljene u majskim poplavama, kompanija „Forma Ideale“ je počela akciju „U formi za dobra dela“ koja će trajati do kraja godine. ..- Nameštaj je danas dobilo 49 domaćinstava, 42 u Grabovcu i sedam u Ribničkim...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.