U SRPSKU SAMO PREKO SREMSKE RAČE

Izvor: Kurir, 03.Dec.2010, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U SRPSKU SAMO PREKO SREMSKE RAČE

BEOGRAD - Uprava carina apelovala je danas na građane koji nameravaju da putuju prema Republici Srpskoj da koriste granični prelaz Sremska Rača, pošto su zbog izlivanja reke Drine prelazi Badovinci, Trbušnica, Mali Zvornik i Ljubovija privremeno zatvoreni.

Terminal Trbušnica u potpunosti je poplavljen, a na oko 500 metara od graničnog prelaza Badovinci, sa bosanske strane, voda je prešla preko puta i presekla drumski >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << saobracaj prema Bjeljini.

Nivo vode je trenutno oko 20 santimetara sa tendencijom daljeg rasta, zbog čega se obustavlja svaki vid saobraćaja preko Pavlovića mosta, a putnici se upućuju na alternativne pravce.

Saobraćaj od Višegrada prema Sarajevu i Hercegovini jutros je normalizovan pošto se voda povukla sa poplavljene deonice Višegrad - Ustiprača, potvrđeno je Tanjugu u višegradskoj policijskoj stanici.

Na ovoj deonici puta saobraćaj je bio dva dana u prekidu, a vozila iz Srbije koja su se kretala prema Sarajavu, preko Rogatice, i Hercegovini kroz Goražde i Foču, usmeravana su na zaobilazni put preko Rudog i Čajniča.

Voda se povukla i sa magistralnog putnog pravca koji kroz Goražde i Foču vodi prema Gacku (Hercegovina), pa je i ova saobraćajnica danas prohodna, rečeno je Tanjugu u Policijskoj stanici Foče.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.