U Pakistanu i Vijetnamu usled poplava poginulo na desetine osoba

Izvor: Vostok.rs, 10.Sep.2012, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Pakistanu i Vijetnamu usled poplava poginulo na desetine osoba

10.09.2012. -

Na severu i severo-zapadu Pakistana, usled poplava je poginulo 79 osoba, a 15 se vodi kao nestalo. Još 70 ljudi je povređeno, a na stotine je ostalo bez krova nad glavom. Oštećeno je više od 7 hiljada kuća i zgrada. Poplave su izazvane obilnim kišama koje već duže vreme ne prestaju. Prema vremenskim prognozama, kiša, koja traje već dve nedelje, nastaviće da pada.

U Vijetnamu su poplave i klizišta, proteklog vikenda, koštale života 32 >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << osobe, a troje se vodi kao nestalo. Uništeno je više od 180 kuća, a oko 10 hiljada je poplavljeno. Potopljeno je oko 35 hiljada hektara pirinčanih polja i 15 hiljada hektara drugih useva.

Izvor: Golos Rossii, foto: EPA    
Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.