U POPLAVLJENOM DVORIŠTU POTPALIO ROŠTILJ: Fotografija iz Karlovaca zapalila društvene mreže - Ne može nam ni voda ništa

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2023, 09:30

U POPLAVLJENOM DVORIŠTU POTPALIO ROŠTILJ: Fotografija iz Karlovaca zapalila društvene mreže - "Ne može nam ni voda ništa"

Fotografija muškarca koji je zapalio roštilj u poplavljenom dvorištu postala je viralna na društveniim mrežama.

Na Fejsbuk stranici Radio Mrežnice u petak je objavljena fotografija muškarca koji loži vatru na zidanom roštilju u dvorištu, dok mu je voda do kolena.

Da bi se zaštitio, muškarac je navukao duboke gumene čizme za pecanje sa navlakama.

Fotografija je nastala u jednoj od delova Karlovca u Hrvatskoj. U opisu navode: "Fotografija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dana iz Gradca. I bore se sa pozitivom. Guglajte situaciju nizvodno iz Karlovca“.

Ova objava je naišla na brojne komentare, a ljudi su oduševljeni što ovaj žitelj Karlovca nije pao u očajanje zbog nesreće koja ga je zadesila.

Kada je reč o poplavama, Karlovac je trenutno jedno od najugroženijih područja u Hrvatskoj.

Podsećamo, poslednjih dana poplave su zahvatile brojna područja u Hrvatskoj i BiH.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NEVERICA Voda do kolena, a on raspalio roštilj?! Bizarna fotka ZAPALILA društvene mreže (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2023

Fotografija na kojoj se vidi muškarac koji u ribarskim čizmama sprema roštilj veoma brzo je postala viralna...Fotografija muškarca koji je zapalio roštilj u poplavljenom dvorištu postala je viralna na društveniim mrežama...Na Fejsbuk stranici Radio Mrežnice u petak je objavljena fotografija...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.