U NAREDNA DVA SATA... Novo upozorenje RHMZ ranim jutrom - Srbija u pripravnosti zbog nove prirodne katastrofe!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2023, 07:58

"U NAREDNA DVA SATA..." Novo upozorenje RHMZ ranim jutrom - Srbija u pripravnosti zbog nove prirodne katastrofe!

Rastu vodostaji reka.

Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) upozorio je da će na Brzavi i Neri danas i sutra vodostaji biti u porastu, sa mogućnošću dostizanja granica redovne odbrane od poplava.

Na slivovima Mlave, Peka, Crnog Timoka, Jasenice, Kubršnice, Lepenice, Resave, Belice i Crnice danas i sutra moguća su izlivanja manjih bujičnih vodotoka, kao i urbane poplave, prenosi Tanjug.

- U naredna dva sata na severu Srbije ponegde slaba kiša, dok će se u ostalim krajevima zadržati uglavnom suvo - najavili su iz Zavoda nešto pre šest časova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NAJNOVIJE UPOZORENJE RHMZ Rastu vodostaji reka, moguće su poplave i izlivanja

Izvor: Pančevac-online.com, 06.Avg.2023

Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) upozorio je da će na Brzavi i Neri danas i sutra vodostaji biti u porastu, sa mogućnošću dostizanja granica redovne odbrane od poplava. Na slivovima Mlave, Peka, Crnog Timoka, Jasenice, Kubršnice, Lepenice, Resave, Belice i Crnice danas i sutra moguća...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.