U Beogradu Ulica otvorenog srca - Poplava ljubavi

Izvor: Beta, 06.Sep.2014, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Beogradu Ulica otvorenog srca - Poplava ljubavi

BEOGRAD, 5. septembra 2014. (Beta) - U Beogradu je u subotu ispred Ateljea 212 otvorena Ulica otvorenog srca - "Poplava ljubavi", humanitarna manifestacija za obnovu vrtića u najugroženijim gradovima u Srbiji koje su pogodile majske poplave.

Manifestaciju je otvorio gradonačelnik Beograda Siniša Mali, koji je u Ulicu otvorenog srca došao sa svojom decom.

"Ponosan sam, kao gradonačelnik, što celoj Srbiji >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << šaljemo snažnu poruku solidarnosti. Time što ste danas došli pokazali ste da želite da pomognete. Decu treba da učimo da budu solidarni i da pomažu", poručio je Mali okupljenima ispred Ateljea 212.

On je pozvao prisutne da kupe narukvice navodeći da je prihod od prodaje namenjen za kupovinu najpotrebnijih stvari za mališane u obdaništima u Svilajncu, Paraćinu i Obrenovcu.

Nastavak na Beta...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.