Izvor: Luftika.rs, 20.Nov.2020, 19:31

Tom i Džeri se vraćaju na ekrane, a mi u lepša i bezbrižnija vremena (VIDEO)

Warner Bross Studio oživljava staro rivalstvo između najpoznatije mačke i najpoznatijeg miša. Dve omiljene životinje koje gaje rivalitet dolaze nam sledeće godine u bioskope kroz animirani film, u kojem glume i Chloe Grace Moretz, Michael Pena, Rob Delanei, Colin Jost i Ken Jeong.
Trejlerfilma Tom i Džeri objavljen je u utorak uveče i definitivno je vratio poplavu uspomena iz detinjstva.
U filmu koji je napisao Kevin Costello, a zasnovan na klasičnim likovima Joseph-a >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Barbere i Villiam Hanna-e, Toma angažuje očajni menadžer događaja, koju igra Chloe Grace Moretz, da se reši Džerija koji se uselio u najbolji Njujorški hotel uoči noći venčanja veka. Njihova bitka mačke i miša ne samo da utiče na venčanje već i stavlja na kocku karijeru samog menadžera.
Glavni likovi su animirani, baš kao i originalna televizijska emisija, dok su drugi likovi iz stvarnog sveta.
Warner Bros je podelio trejler na društvenim mrežama sa epskim opisom priče: „Očaravajuća mešavina klasične animacije i akcije uživo, nova avantura na velikom ekranu otvara novo mesto za epohalne likove i primorava ih da učinite nezamislivo…radite zajedno da biste spasili dan “.
Film je režirao Tim Stori, koji je poznat po filmovima o filmovima poput Fantastic Four (2005), Ride Along (2014), The Firing Skuad (1999) i Shaft (2019).
Predstojeći film je najnoviji dodatak projektima Tom i Džeri. Do danas je napravljeno preko 150 animiranih kratkih filmova, filmova i televizijskih emisija sa likovima ove dve životinje, piše IDJTV.

Kako zvuči kada Eksl, umesto sa Gansima, snimi pesmu sa Duškom Dugouškom (VIDEO)

Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.