Tamara Grujić od 17. marta ponovo u Radnoj akciji by Ceresit: Uvek razmišljam o srećnom kraju!

Izvor: Prva.rs, 11.Mar.2015, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tamara Grujić od 17. marta ponovo u "Radnoj akciji by Ceresit": "Uvek razmišljam o srećnom kraju!"

Humanitarna emisija „Radna akcija by Ceresit" uspešno je završila specijalnu  misiju u prethodnoj sezoni kada je ekipa pomogla 12 ugroženih porodica, čiji su domovi uništeni u majskim poplavama. Vredni radnici na čelu sa Tamarom Grujić obnovili su pet domova u Obrenovcu i po jedan dom u Paraćinu, Jagodini, Ubu, Jameni kod Šida, Svilajncu, Krupnju i Zaklopači.
Čuveni tim omiljene emisije u Srbiji nastavlja da pomaže ugroženim porodicama i onima kojima je pomoć najviše >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << potrebna. Od 17. marta, svakog utorka u 21.30 sati na Prvoj TV gledaćemo majstore u humanitarnoj misiji koji će i ovog proleća renovirati i obnavljati oronule domove i omogućiti pristojan život onima koji se suočavaju sa raznim životnim nedaćama. 
"Ekipa radnika na čelu sa Miodragom Lakićem odlično se snašla u serijalu koji je bio posvećen poplavljnim područjima u Srbiji i ujedno „zarazila“ našom humanitarnom misijom. Na obostrano zadovoljstvo, naša zajednička saradnja se nastavlja, samo što pred njih donosim nove, potresne priče o hrabrim ljudima kojima treba pomoći“, kaže Tamara.
Izazovi su veliki jer su u pitanju ljudi koji žive u izuzetno teškim uslovima.
„Osim porodica koje teško žive, u ovom serijalu pomagaćemo i porodicama kojima novac dobijen od države nije pomogao da obnove svoje domove od majskih poplava. Prve epizode, koje počinju da se emituju od 17. marta, biće veoma dramatčne, pune akcije, gledaoci će videti koliko smo se borili i na kraju izborili sa izuzetno hladnim vremenom gde su se tokom jedne epizode menjala četiri godisnja doba“, priča Tamara.
„Tokom svake obnove doma razmišljam da će oni na kraju dobiti nov dom, šansu za nov početak koji sami nikada ne bi mogli da isfinansiraju. Mi ne možemo nekoga da izlečimo ali možemo da učinimo da im barem životni prostor u kom stalno borave bude neuporedivo bolji. Da im damo neki elan za novo poglavlje u životu. Dakle, kada uđem u nečiji dom, uvek razmišljam o srećnom kraju priče”.
Zahvaljujući Radnoj akciji, do sada je obnovljeno više od sedamdeset domova porodica koje su živele u teškim uslovima. U prolećnoj sezoni gledaoci će imati priliku da vide 12 novih epizoda.
Detalji o "Radnoj akciji" su ovde
Pogledaj vesti o: Poplave,   Jagodina

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.