TOTALNI KOLAPS, OVAJ DEO GRADA POPLAVLJEN! Automobili ne mogu ni makac dalje, građani BESNI, beže od PLJUSKA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2023, 17:37

TOTALNI KOLAPS, OVAJ DEO GRADA POPLAVLJEN! Automobili ne mogu ni makac dalje, građani BESNI, beže od PLJUSKA!

Saobraćaj usporen

Nad Beogradom se nadvio crni oblak koji je doneo veliku količinu padavina, a jedna od najgorih situacija je upravo na Autokomandi. Saobraćaj je usporen, građani se sklanjaju od kiše, a ulice du poplavljene.

Dodatna gužva se stvorila na Autokomandi zbog utakmice koja treba da se odigra. Kao što je poznato, u Beogradu se juče dogodila strašna oluja, nakon čega su se građani žalili na materijalnu štetu u vidu polupanih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stakala na zgradama i oštećenim automobilima.

Padala su stabla, strujni kablovi i oštećene su brojne fasade prilikom jakog grada. Danas je situacija znatno lakša jer nema grada koji je juče napravio veliki problem širom Srbije.
Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.