Sve više Obrenovčana na mostu traži odštetu

Izvor: Vesti-online.com, 02.Avg.2014, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sve više Obrenovčana na mostu traži odštetu

Stanovnici Obrenovca, koji su nezadovoljni načinom raspodele finansijske pomoći posle majskih poplava, već 24 časa blokiraju prilaz gradu na mostu preko Kolubare.

Za pomoć se slili milioni, a oni još ništa nisu dobili

 

Okupljeni građani, čiji se broj od juče značajno uvećao, zahtevaju da im se isplati obećana jednokratna pomoć od 250.000 dinara koja nije vezana za novac od >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << donatorske konferencije, niti za državnu kategorizaciju štete.

 

Građani su na početku protesta poručili da će blokirati most, ali i ostale prilaze gradu sve dok njihovi zahtevi ne budu ispunjeni, odnosno dok im se ne obrati premijer Srbije Aleksandar Vučić ili neki drugi "adekvatan" sagovornik iz Vlade Srbije ili iz gradske administracije Beograda.

 

Za sada se u Obrenovac, koji je pretrpeo najveću štetu, tokom katastrofalnih poplava koje su u maju zadesile Srbiju, može ući alternativnim pravcem koji vodi od Surčina i Boljevca na novi most preko Save i pored Termoelektrane "Nikola Tesla A".
Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Grupa nezadovoljnih građana blokira mostove u Obrenovcu

Izvor: Blic, 02.Avg.2014

Grupa građana Obrenovca blokrala je mostove preko Kolubare i Save u znak nezadovoljstva načinom raspodele finansijske pomoći nakon majskih poplava. ..Građani nisu zadovoljni izvršenim procenama štete kao i činjenicom da je za to sada zadužena Inženjerska komora Beograd umesto Beogradskog zavoda...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.