Šteta od nevremena u Kniću procenjuje se na 200 miliona dinara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Jul.2020, 14:46

Šteta od nevremena u Kniću procenjuje se na 200 miliona dinara

U nevremenu koje je juče pogodilo opštinu Knić pričinjena je velika materijalna šteta, a ona se procenjuje na više od 200 miliona dinara, što je polovina godišnjeg budžeta opštine.

Kako se navodi u saopštenju opštine Knić, oštećeni su objekti, putevi, mostovi, aktivirala se klizišta, a od poplava i grada stradali su poljoprivredni usevi.

Najveće štete pretpreli su meštani u selima Guberevac, Leskovac, Pajsijević, Guncati, Žunje, Borač, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Grabovac, Čestin, Balosave i Lipnica.

Palo je oko 130 litara kiše po metru kvadratnom, duvao je olujni vetar, a u pojedinim delovima opštine pao je i grad.

Članovi opštinskog rukovodstva i Štaba za vanredne situacije opštine Knić su na terenu, pomažu najugroženijima.
Pogledaj vesti o: Poplave,   Leskovac

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Knić procenjuje štetu – nevreme oštetilo puteve, mostove, useve

Izvor: RTS, 26.Jul.2020

U nevremenu koje je juče pogodilo opštinu Knić pričinjena je ogromna materijalna šteta. . Zbog nevremena, oštećeni su objekti, putevi, mostovi, aktivirala se klizišta. Od poplava i grada stradali su poljoprivredni usevi...Najveće štete pretpreli su meštani u selima...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.