Izvor: Blic, 13.Feb.2020, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Štab za vanredne situacije u pripravnosti iako nema opasnosti od poplava

Republički štab za vanredne situacije konstatovao je na današnjoj sednici da će svi subjekti koji učestvuju u sprovođenju mera odbrane od poplava pratiti situaciju na terenu, pošto prema prognozama Republičkog-hidrometeorološkog zavoda (RHMZ) nema nagoveštaja niti jačih zahlađenja niti značajnijih snežnih padavina do kraja februara i tokom marta.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Štab za vanredne situacije u pripravnosti iako nema opasnosti od poplava

Izvor: RTS, 13.Feb.2020

Republički štab za vanredne situacije konstatovao je da će svi subjekti koji učestvuju u sprovođenju mera odbrane od poplava pratiti situaciju na terenu, pošto prema prognozama Republičkog-hidrometeorološkog zavoda (RHMZ) nema nagoveštaja niti jačih zahlađenja niti značajnijih snežnih...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.