Stefan Milenković svira 10. juna u Sava centru

Izvor: Blic, 03.Jun.2014, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefan Milenković svira 10. juna u Sava centru

Proslavljeni violinista Stefan Milenković iz Srbije, koji već godinama živi u SAD, zakazao je za sada četiri humanitarna koncerta za pomoć ugroženim mestima na Balkanu posle katastrofalnih poplava. Stefan Milenković

Za 6. jun zakazan je koncert u Čikagu, za 7. jun u Njujorku, za 10. jun u Sava centru u Beogradu, a 13. juna Milenković će svirati u Torontu.

Detalji o tačnim lokacijama, vremenu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i programu biće objavljeni naknadno, saopštio je Milenković na svojoj Fejsbuk strani, pozivajući sve da se okupe u što većem broju da bi se prikupio što veći iznos donacija.

- Budite snažni narode - poručio je Milenković, koji je pozvao najširu svetsku javnost da ne ignoriše situaciju na Balkanu posle nedavnih poplava.

- Ljudima u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj potrebna je vaša pomoć”, poručio je Milenković.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Humanitarni koncerti RTS-a u Sava Centru

Izvor: RTS, 04.Jun.2014, 15:36

Muzička produkcija Radio televizije Srbije organizuje dva humanitarna koncerta u Sava Centru. U utorak,10. juna Simfonijskog orkestra RTS sa dirigentom Bojanom Suđićem i solistima Stefanom Milenkovićem i Aleksandrom Serdarom i u sredu, 11.juna, Narodnog orkestra RTS-a pod upravom Vladimira Panovića...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.