Šta se najviše čitalo na portalu RTV

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Jan.2015, 15:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta se najviše čitalo na portalu RTV

U toku prošle godine portal Radio-televizije Vojvodine beležio je konstantan rast čitanja, a među najpopularnijim tekstovima bila je vest o konkursu za kuće na selu za mlade parove.

Poplave i izveštaji koje su naši novinari prvi prenosili sa lica mesta zauzeli su sam vrh čitanosti. Posetioce portala RTV su, sem crne hronike i politike, zanimale i vesti o uspehu ekipe "Državni posao" i najave kulturnih dešavanja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Sremski poljoprivrednici, koji su se dosetili i u svoje traktore, umesto benzina, sipali zejtin, ušli su takođe na našu listu najčitanijih vesti.

Posetiocima portala svidela se i vest o vraćanju "Lutkomendije" na televizijske ekrane.

Ljubiteljima sporta najviše se svidela informacija o pobedi fudbalera Vojvodine na Kupu Srbije.

Eksperimentalno smo lansirali nove sekcije na našem portalu, u kojima možete čitati vesti o životu, mladima i sportu, a s obzirom na veliku zainteresovanost publike i pozivne komentare, sve tri rubrike ostavljamo na sajtu.

U ovoj godini donosimo i druga iznenađenja za sve posetioce našeg portala. Internet redakcija RTV se zahvaljuje svim čitaocima i želi vam srećnu Novu godinu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.