Izvor: Kurir, 24.Jan.2010, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spaseni divlji konji u Nacionalnom parku Skadarsko jezero

PODGORICA, 24. januara 2010. (Beta) - U akciji pripadnika policije i vojske Crne Gore spasena je većina divljih konja u Nacionalnom parku Skadarsko jezero. Skadarsko jezero je poznato kao stanište velikog broja ptica i riba, a za divlje konje koji žive na jezerskim ostrvima šira javnost je saznala ovih dana, kada ih je ugrozila poplava. Većina životnja je spasena zahvaljujući akciji crnogorske vojske i policije, a veterinari preporučuju da se za njih izgrade improvizovana skloništa u kojima bi boravili tokom zime. 

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Spaseni divlji konji

Izvor: S media, 24.Jan.2010

U akciji pripadnika policije i vojske Crne Gore spasena je većina divljih konja u Nacionalnom parku Skadarsko jezero. ..Skadarsko jezero je poznato kao stanište velikog broja ptica i riba, a za divlje konje koji žive na jezerskim ostrvima šira javnost je saznala ovih dana, kada ih je ugrozila poplava...Većina...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.