Snežana po celu noć dežura da joj klizište ne odnese jedini dom koji ima: Kuća puca, a ja nemam gde (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2020, 01:04

Snežana po celu noć dežura da joj klizište ne odnese jedini dom koji ima: Kuća puca, a ja nemam gde (VIDEO)

- Noćima ne spavam, budim se i svako veče svetlim sa baterijom da proverim kakva je situacija - kaže ona

Nakon poplava čije posledice se i dalje osećaju u blačkom selu Popovi, gde još nije sređena ozbiljno narušena putna infrastruktura, i gde meštani do sela voze opasno narušenim glavnim putem, prelazeći i kroz napuko most…a i deo puta ozbiljno je potkopan..muke meštana ovog malog sela na jugu Srbije…i dalje ne prestaju…,

Snežana Milutinović >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << danima živi u kući koju klizište samo što nije odnelo u ambis. Po celu noć dežura da je ne odnese klizište.

Poplave su donele još  jednu prirodnu katastrofu. Klizišta su krenula ka nekoliko gazdinstava ovog sela a najgora situacija je u domu Snežane Milutinović.

Njen vapaj i suze i besane noći zbog klizišta koje je krenulo ka njenom domu i ozbiljno ga ugrozilo, traju već 12. dan.

- Na ovom brdu živim sama u strahu da ću nestati zajedno sa kućom koju je ozbiljno ugrozilo klizište koje je odmah nakon nedavnih poplava u ovom selu, krenulo. Ja nemam gde da odem, kuća u kojoj živim već je počela da puca, ogromno klizište koje je krenulo ka njoj već je odnelo sušnicu a i kuća samo što nije otišla u potok - kroz suze priča Snežana svoju muku, gledajući sa strahom u ambis ispod kuće.

- Noćima ne spavam, budim se i svako veče svetlim sa baterijom da proverim kakva je situacija sa kućom…dole je potok i ozbiljan strmi predeo tako da su moje noći besane. Ako neko može neka mi pomogne - kroz suze poručuje Snežana Milutinović iz blačkog sela koje je zadesila neviđena katastrofa.
Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

BUDI SA MNOM, IDEM KUĆI! Mina KUKALA Mensuru da joj posveti više pažnje, on je OVAKO oduvao! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2020

Tužna je...Mina Vrbaški opomenula je svog dečka Mensura Ajdarpašića da ne spava preko dana, a on se razbesneo zbog toga...- Juče cela kuća spava, sad ja na dva minuta zatvorim oči i ti mi govoriš da će me kazniti. Svi imaju pravo, samo ja nemam pravo da spavam - rekao je Mensur...- Ne nego...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.