Snažno nevreme pogodilo Kosjerić

Izvor: Press, 03.Avg.2014, 23:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snažno nevreme pogodilo Kosjerić

Kako se navodi, poplavljene su kuće koje nisu stradale u majskim poplavama.

Jaki bujični potoci i reka Sečica, utiču na brzi porast nivoa reke Skrapež.
 

Predsednika Skupštine opštine Kosjerić Dragan Tulimirović je izjavio da su vatrogasci na terenu kako bi pomogli ugroženom stanovništvu.

Nevreme je prouzrokovalo nestanak struje i otežanu komunikaciju sa pojedinim zaseocima, do kojih je zbog posledica nevremena u ovim trenucima teško doći, preneo je RTS.



Nastavak na Press...






Povezane vesti

Nevreme poplavilo kuće u Kosjeriću!

Izvor: Telegraf.rs, 04.Avg.2014, 09:06

Predsednika Skupštine opštine Kosjerić Dragan Tulimirović je izjavio da su vatrogasci na terenu kako bi pomogli ugroženom stanovništvu ..Opštinu Kosjerić večeras je pogodilo nevreme koje je pričinilo veliku štetu na području mesne zajednice Seča Reka, javio je RTS...Kako se navodi, poplavljene...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.