Sigurni uz AMS Osiguranje: Zaključite polisu Kasko osiguranja još danas!

Izvor: NovaEnergija.net, 24.Jul.2020, 18:45

Sigurni uz AMS Osiguranje: Zaključite polisu Kasko osiguranja još danas!

Ako ste svesni rizika koji prete da unište vaš automobil, onda je Kasko osiguranje prava stvar za vas! Ne prepuštajte stvari slučaju, već mislite na vreme i odaberite najsigurniji vid zaštite vozila još danas!
Zaključite polisu Kasko osiguranja u AMS Osiguranju i osigurajte svoje vozilo od brojnih nepredviđenih događaja kao što su saobraćajne nezgode, poplave, pad fasade ili drveća na vaš automobil, požar ili krađa, u skladu sa uslovima osiguranja.
Uz svaku zaključenu >> Pročitaj celu vest na sajtu NovaEnergija.net << polisu kod nas na poklon ćete dobiti i Super člansku i platnu karticu AMSS za besplatne usluge i uštede na putevima Srbije i Evrope, čitavih godinu dana. Odlučite se za AMS Osiguranje jer mi plaćanje premije odobravamo u 12 mesečnih rata!
Čekamo vas u Ruzveltovoj 16 u Beogradu ili na nekom od preko 250 prodajnih mesta širom Srbije. Za više informacija posetite sajt www.ams.co.rs ili pozovite broj telefona 0800-009-009.
Foto: Promo
Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na NovaEnergija.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NovaEnergija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NovaEnergija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.