Senić: NDS traži i sednicu i anketni odbor

Izvor: Blic, 27.Maj.2014, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Senić: NDS traži i sednicu i anketni odbor

Posalnik NDS Aleksandar Senić izjavio je danas da ta stranka traži odžavanje sednice na kojoj bi se raspravljelo o poplavama, kao i formiranje anketnog odbora koji bi utvrdio odgovornosti u naknadi štete izazvane poplavama.

Aleksandar Senić

- “Nadamo se da vladajuća većina neće bežati od toga da se građanima prikaže istina i da će omogućiti organizovanje anketnog odbora i održavanje posebne >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sednice na tu temu” - rekao je Senić novinarima u parlamentu.

Prema njegovim rečima, značajno je održavanje tekve sednice da se ne bi slične stvari ponavljale, kao i da se utvrdi eventualna odgovornost i krivica onih koji su bili zaduženi da spreče štetu.

- Sednica je značajna i da se ta tema više ne provlači kroz tabloide već da se o njoj argumentovano diskutuje - kazao je Senić.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.