Izvor: Beta OMS, 17.Maj.2014, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saopštenje za javnost: Komercijalna banka ukinula provizije na uplate pomoći ugroženima

Beograd, 17. maj 2014 - Komercijalna banka ukinula je provizije na sve uplate fizičkih i pravnih lica za pomoć ugroženima na poplavljenim područjima u Srbiji. Informativna služba Komercijalne banke Napomena: Emitovan sadrzaj nije proizvod Bete i agencija ne odgovara za navode u njemu. U slucaju bilo kakvih pitanja u vezi sa sadrzinom, molimo da se obratite kontaktima navedenim u saopstenju.    

Nastavak na Beta OMS...






Povezane vesti

Komercijalna banka ukunila provizije na uplate pomoći

Izvor: Capital.ba, 17.Maj.2014

BEOGRAD, Komercijalna banka ukinula je provizije na sve uplate fizičkih i pravnih lica za pomoć ugroženima na poplavljenim područjima u Srbiji. Juče su i Pošte Srbije donijele odluku o oslobađanju ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta OMS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta OMS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.