STUDENTI FU U OBRENOVIĆEVOJ SVIRAJU ZA UGROŽENE

Izvor: kult-URA.com, 30.Maj.2014, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STUDENTI FU U OBRENOVIĆEVOJ SVIRAJU ZA UGROŽENE

foto: Aleksandar Z. Dimitrijević

Na inicijativu studenata Fakulteta umetnosti u Nišu, u subotu, 31. maja, sa početkom od 15h, biće održan humanitarni koncert na otvorenom u Obrenovićevoj ulici. Sav prihod sakupljen od donacija prolaznika biće uplaćen na račun Vlade Srbije za pomoć ugroženima, zajedno sa prikupljenim sredstvima tokom humanitarne Koncertne sezone Fakulteta.
Koncert će održati orkestar sačinjen od velikog broja studenata instrumentalnog odseka fakulteta i trajaće oko 2 sata.
Studenti Fakulteta umetnosti iz Niša su već organizovali slične akcije tokom vanredne situacije u zemlji, kako bi pomogli ugroženima u poplavama.

Nastavak na kult-URA.com...






Povezane vesti

ODLOŽEN HUMANITARNI KONCERT U OBRENOVIĆEVOJ

Izvor: kult-URA.com, 31.Maj.2014, 15:52

foto: Aleksandar Z. Dimitrijević. . Humanitarni koncert studenata Fakulteta umetnosti odložen je do daljnjeg zbog lošeg vremena. Koncert je trebalo da bude održan u subotu, 31. maja, u Obrenovićevoj ulici, sa početkom u 15h.

Nastavak na kult-URA.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta kult-URA.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta kult-URA.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.