Reke rastu ali ne očekuju se poplave

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Apr.2017, 08:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Reke rastu ali ne očekuju se poplave

Pomoćnik načelnika sektora za vanredne situacije Goran Nikolić izjavio je jutros da se zbog padavina prati situacija na svim vodotokovima, da za sada nema problema i da se poplave ne očekuju.

"Nemamo problema, prati se situacija na terenu. One padavine koje su najavljene od pre par dana su smanjene. Ne očekujemo neku eskalaciju ili bilo kakvih drugih problema", rekao je Nikolić za RTS.

Što se tiče vodostaja, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kako kaže, beleži se porast na određenim rečnim tokovima, ali se poplave ne očekuju.

Kako je naveo, juče je bilo problema sa strujom i u okolini Prijepolja, gde je par hiljada ljudi bilo bez struje.

"Elektrodistribucija to brzo sanira tako da su potrošači dobili struju. Što se tiče bujičnih reka i potoka situacija je stabilna. Beleži se blagi rast, međutim to ne može da eskalira", rekao je on.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.