RASTE JUŽNA MORAVA! RHMZ UPOZORAVA: Naredna 24 sata ključna za vodostaj gornjeg toka reke

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jan.2021, 10:18

"RASTE" JUŽNA MORAVA! RHMZ UPOZORAVA: Naredna 24 sata ključna za vodostaj gornjeg toka reke

Vodostaji će biti u porastu u naredna 24 sata

Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) objavio je jutros da će na gornjem toku Južne Morave sa pritokama u naredna 24 sata vodostaji biti u umerenom i većem porastu.

- Postoji mogućnost približavanja vodostaja upozoravajućim nivoima -  objavljeno je na sajtu RHMZ.

Na gornjem toku Zapadne Morave i Ibra sa pritokama, vodostaji će biti u umerenom porastu bez dostizanja granica redovne odbrane od >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poplava.

Ovi povećani vodostaji izazvani su obilnom kišom koja je padala u Vojvodini, Mačvi, Pomoravlju, oblasti Homolja, kao i na jugu Srbije, najavio je Republički hidrometeorološki zavod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vodostaj Južne Morave u porastu

Izvor: OkRadio.rs, 05.Jan.2021

Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) objavio je jutros da će na gornjem toku Južne Morave sa pritokama u naredna 24 sata vodostaji biti u umerenom i većem porastu. - Postoji mogućnost približavanja vodostaja upozoravajućim nivoima - objavljeno je na sajtu RHMZ.

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.