Izvor: Radio 021, 27.Maj.2009, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvo požar, pa poplava

Tokom popravke pumpe na poslednjem spratu zgrade Evropske komisije u Briselu pukla je cev, a tehničar je tom prilikom zadobio teške opekotine ruku i nogu i smešten je u bolnicu. Toplota koju je uzrokovala vruća voda aktivirala je požarne alarme, pa je hitno organizovana evakuacija baš u trenutku kada je u toku bila konferencija za novinare predsednika EK Hosea Manuela Barozoa. Posle provere, 2.000 zaposlenih je pozvano da se vrati u zgradu.
Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ponovo evakuisana zgrada EK

Izvor: RTS, 27.Maj.2009

Sedište Evropske komisije u Briselu ponovo evakuisano pošto se, iz za sada nepoznatih razloga, aktivirao požarni alarm. ..Sedište Evropske komisije (EK) u Briselu je evakuisano pošto se, iz za sada neobjašnjivih razloga, aktivirao požarni alarm...Do evakuacije je došlo tokom konferencije za novinare...

Nastavak na RTS...

Evropska komisija: Prvo požar, pa potop

Izvor: Mondo, 27.Maj.2009

Sedište Evropske komisije u Briselu je danas opet evakuisano zbog kvara na instalacijama koji je doveo do isticanja vrele vode na poslednjem spratu zgrade. Teško povređen tehničar.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.