Prve žrtve poplava u Sloveniji

Izvor: S media, 20.Sep.2010, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prve žrtve poplava u Sloveniji

Sedamdesetpetogodišnji muškarac stradao je noćas u poplavama na putu izmedju Krškog i Kostanjevice na Krki, saopštile su danas slovenačke vlasti.

Potopljeni automobil u kojem se nalazio sedamdesetpetogodišnji muškarac noćas su izvukli vatrogasci na putu izmedju Krškog i Kostanjevice na Krki.

Posle pokušaja oživljavanja, čovek je prebačen u bolnicu u Krškom gde je preminuo.

>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Slovenačka štampa danas izveštava i o ženi koja je na istom području juče poginula u poplavljenom autu.

Nevolje od voda, koje se polako vraćaju u svoja korita, zamenila je opasnost od nekoliko hiljada klizišta, koja su se aktivirala u celoj Sloveniji ugrožavajući ljude i imovinu.

Štampa opštirno izveštava i o jučerašnjem obraćanju premijera Boruta Pahora koji je obećao brzu i efikasnu pomoć države stanovništvu.

Slovenija danas pruža tužnu sliku poplavama i odronima opustošene države čijim će gradjanima i kompanijama takva pomoć biti neophodna.

Državni organi i osuguravajuća društava danas su počeli da utvrdjuju i procenjuju štetu što, s obzirom na njen obim, neće trajati kratko.

(Beta)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Druga žrtva poplava u Sloveniji

Izvor: Mondo, 20.Sep.2010

Na putu između Krškog i Kostanjevice na Krki u poplavi je stradao muškarac (75), saopštile su danas slovenačke vlasti.

Nastavak na Mondo...

Žrtve nabujalih voda

Izvor: Večernje novosti, 20.Sep.2010

Vatrogasci su kod Kostanjevice na Krki, iz kola kojima je samo krov štrčao iznad vode, izvukli 73-godišnjeg muškarca, ali je on preminuo u bolnici

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.